Ce înseamnă bonă verificată? – Helperz Blog

Lectură de: 2 minute

Te-ai decis. E momentul să apelezi la o bonă verificată și de încredere, pentru a te ajuta cu cei mici.

Dar acum încep provocările. Cine este persoana care îți întrunește cerințele și cum te asiguri că e, cu adevărat, o persoană de încredere?

Noi ne dorim să îți ușurăm munca și să îți punem la dispoziție bone deja trecute printr-un prim filtru de verificare.

Ce înseamnă bonă verificată?

Probabil ai văzut deja că pe site-ul nostru unele bone au, în dreptul numelui lor, un status de Verificat/ă.

Hai să îți explic ce înseamnă acest lucru, în detaliu.

Bonele verificate au trecut printr-un interviu video, de aproximativ 30 minute, în care s-a verificat:

1) Identitatea persoanei printr-o copie CI;

2) Experiența relevantă în domeniu (dacă au mai lucrat ca bone, ce responsabilități au avut, ce vârste aveau copiii, dacă există recomandări de la persoanele cu care au colaborat etc.);

3) Cum ar reacționa în diverse situații ipotetice. De ex: daca e singură cu copilul și observă că are febra, ce face în mod concret. Daca ar știi cum să procedeze în cazul în care copilul se îneacă- cunoștințe de prim-ajutor. De asemenea, le trimitem și noi materiale pe subiectul acesta, dacă există interes;

4) Ce provocari au experimentat cu copiii și cum le-au depășit;

5) Ce așteptări au de la colaborarea cu o familie;

6) Partea de seriozitate, punctualitate, cum se prezintă la interviu (multe bone sunt filtrate prin simplul fapt ca nu se prezintă la interviul stabilit);

La cerere, există posibilitatea ca bonele să fie testate psihologic, pentru a se determina dacă sunt apte (acesta e un serviciu care se plătește separat, către psihologul cu care colaborăm).

Bineînțeles, chiar dacă o bonă e verificată, recomandam familiilor sa le treacă prin filtrul propriilor nevoi, să le testeze cum consideră de cuviință, fiind vorba de siguranța copiilor.

De asemenea, o perioadă de probă/acomodare este necesară la începutul colaborării, pentru a vă asigura că există compatibilitate.

Acesta e un aspect pe care noi nu avem cum sa il determinam.

Bonele neverificate sunt, în acest caz, o alegere nepotrivită?

Bonele neverificate nu au avut interacțiuni cu echipa noastră, în mod direct, deci nu știm multe informații despre ele. Nu ne putem pronunța dacă sunt sau nu o alegere potrivită, dar recomandăm sa te limitezi la colaborări cu bonele verificate.

Putem confirma că sunt multe cazuri în care părinții au avut colaborări de succes și cu bonele netrecute prin procesul nostru (vei vedea că sunt bone neverificate, dar cu recomandări).

Partea buna e că….

Ne poți solicita verificarea unei bone cu potential, dacă este cazul. Noi o contactăm pentru a o programa la interviu, iar ulterior, revenim cu feedback despre ea pe mail.

Așadar, vei putea să iei o decizie informată asupra persoanei în cauză.

Recenzii, recenzii, recenzii

Știm cât de important e pentru tine ca bona la care apelezi să fie de încredere. Iar ce altceva ajuta la încredere, decât recenziile și părerile altor părinți, care au apelat la serviciile ei?

Din interacțiunile pe platformă, am observat că o bonă verificată și cu recenzii primește de 3 ori mai multe rezervări decât celelalte bone.

Indiferent de experiența avută, plăcută sau mai puțin plăcută, te încurajăm puternic să lași recenzie. Să îți împărtășești experiența, pentru ca și alți părinți să știe la ce să se aștepte.

Recenziile sunt subiective, e adevărat, dar contează enorm și ajută la luarea unei decizii atât de importante: îngrijirea în siguranță a celor mici

Pentru orice întrebări suplimentare despre verificări sau feedback despre bone, în urma interviului de verificare, nu ezita să ne scrii la contact@helperz.ro.

L-ai găsit util? Poate le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? :)

1 thought on “Ce înseamnă bonă verificată? – Helperz Blog”

  1. Pingback: Jocuri pentru copii – 3 beneficii surprinzătoare pentru a te juca mai mult cu copilul tău - Helperz Blog

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top