Cum găsești bona potrivită pe Helperz.ro? – Helperz Blog

Lectură de: 3 minute

Salut!

Bine ai venit în comunitatea noastră!

Dacă ești aici, probabil că ai auzit de noi sau chiar te-ai înscris deja și ești interesat să afli cum poți găsi un ajutor de încredere pentru tine și cei dragi. Dacă nu, aici e link-ul pentru a te înregistra.

Adesea e foarte greu să găsești bona potrivită pentru tine și familia ta. Știm prin ceea ce treci, de aceea îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile pe care poți să le aplici, astfel încât să faci alegerea corectă.

Top 5 lucruri de care să ții cont când revizuiești candidații

1. Verifică documentele bonei

Sitterii (prestatorii de servicii) pot adăuga pe profilul lor diplome, certificate, fotografii, scrisori de recomandare etc. Aceste documente sunt verificate de echipa noastră, dar nu putem garanta autenticitatea lor așa că te sfătuim ca la prima întâlnire cu candidatul, să îi ceri să aducă documentele în original.

2. Ține cont de recenziile primite

Înainte de a face o alegere, citește cu atenție recenziile sitterilor. Astfel, vei lua o decizie informată, pe baza experiențelor pe care le-au avut cu alte familii. La rândul tău, poți adăuga și tu o recenzie care să ajute și alte persoane în alegerea bonei potrivite.

3. Caută mai multe informații

Îți recomandăm să cauți informații despre potențiala bonă pe rețelele de socializare. Asta te poate ajuta să îți formezi o părere inițială și să iei o decizie finală.

4. Comunică deschis

Poți contacta bonele pentru a afla mai multe despre ele. Încurajăm folosirea platformei pentru comunicare. Astfel, vei deține controlul, istoricul discuțiilor și informațiilor împărtășite. De asemenea, un mare plus este că sistemul nostru filtreză mesajele nepotrivite, frauduloase și spamul.

5. Stabilește un interviu

De îndată ce ai facut o ”preselecție”, te încurajăm să stabilești o discuție telefonică. Comunicarea poate fi mai ușoară și mai eficientă și poți afla câteva detalii suplimentare despre potențiala  bonă. Dacă ți-a lăsat un sentiment bun convorbirea telefonică, încurajăm cu tărie stabilirea unui interviu față în față. Acesta poate fi un factor decisiv în alegerea bonei potrivite.

Pasul final – angajarea bonei

Dacă ai găsit bona potrivită, felicitări! Hai să vedem ce ar fi de făcut în continuare.

1. Stabilește un set de reguli

Este important ca bonele să fie informate de modul în care ar trebui să își facă treaba: priorități, cum să reacționeze în diferite situații, alte recomandări, reguli ale casei etc.

2. Stabilește o întâlnire de probă

Recomandarea noastră este ca prima întâlnire cu bona să fie de probă, pentru a se putea observa porivirea acestui cu familia/casa ta. Chiar dacă este considerată doar o probă, responsabilitatea și timpul bonei trebuie remunerat.

3. Plata bonei

Plata se va face conform tarifului afișat de către aceasta pe profil, în mod transparent. Este de preferat să achiți în ziua în care ți se prestează serviciile. În cazul în care stabilești cu bona o altă zi de plată, te rugăm să respecți termenii agreați.

4. Oferă feedback

Este important să oferi un feedback relevant bonei, atât verbal, cât și scris, sub formă de recenzie. Acest lucru o poate ajuta să acceseze alte oportunități, dar în același timp, poate ajuta și alte familii să găsească bona potrivită nevoilor acestora.

De ce să alegi Helperz.ro?

Punem bazele unei comunități sigure, bazate pe încredere, iar în acest sens este important de menționat este că orice bonă care se înscrie pe platformă, trece printr-un filtru, un proces de aprobare. Echipa noastră verifică fiecare profil și conținutul acestuia. Orice profil care are un conținut deplasat, nu va fi vizibil pe platformă.

Dacă suspectezi că un profil este fals, te rugăm să îl raportezi printr-un email la adresa contact@helperz.ro, atașând și o captură de ecran.

Sitterii pot evidenția calificările lor, experiența relevantă, serviciile pe care le pot oferi, disponibilitatea lor. Astfel, ai acces la informații relevante care să te ajute în alegerea bonei potrivite. De asemenea, îți recomandăm să apelezi la bone care au datele de contact confirmate de către noi.

Cam atât pentru început, te lăsăm să explorezi în voie opțiunile pe care le ai în timp ce redescoperi bucuria de a avea timp pentru tine!

Te așteptăm în comunitatea noastră.

L-ai găsit util? Poate le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? :)

1 thought on “Cum găsești bona potrivită pe Helperz.ro? – Helperz Blog”

  1. Pingback: Cele 4 secrete care te ajută să împarți responsabilitățile cu partenerul tău - Helperz Blog

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top